Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Nooit meer onnodig op je smartphone kijken met Hicon

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2014, 21:59 CategorieHandig

Gemiddeld kijken we allemaal elke 6 minuten op onze smartphone, tablet of computer. In totaal levert dat zo’n 150 keer per dag nutteloos kijken op. Dat is natuurlijk zonde, want door het kijken ben je uit je concentratie en duurt je werk of schoolhuiswerk langer.

Hicon

Hicon is een nieuwe slimme armband die dit probleem op gaat lossen volgens de makers. In de armband kun je icoontjes stoppen van apps of sociale netwerken die je gebruikt. Wanneer je een notificatie krijgt en je hebt het icoon van die app in je Hicon zitten, dan zal deze oplichten in je armband. Wanneer je bijvoorbeeld een Facebook bericht krijgt licht het Facebook icoon op je armband op. Zo hoef je alleen op je telefoon te kijken als je denkt dat je echt een belangrijke notificatie krijgt, en kun je de rest van de tijd ongestoord doorwerken.

Ontmoeten

Maar Hicon kan nog meer. Door de apps en sociale netwerken van jou keuze in de armband te plaatsen geef je ook iets aan over je eigen persoonlijkheid. Aan de hand hiervan helpt Hicon je interessante mensen te ontmoeten. Kom je iemand in de buurt tegen met dezelfde interesses, bijvoorbeeld Instagram en Youtube, dan laat Hicon je dat weten.

Indiegogo

Hicon is verkrijgbaar via Indiegogo. Al vanaf $49 kun je een Hicon via de Indiegogo website kopen. Dat is een flinke korting, want in de winkel gaat Hicon $89 kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.