Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

MIT presenteert woonconcept CityHome voor de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2014, 9:10 CategorieToekomst

De prestigieuze Amerikaanse universiteit MIT heeft een concept ontwikkeld rond de toekomst van wonen. De ideeën zijn vooral gefocust als oplossing op de sterk groeiende bevolkingsaantallen wereldwijd.

Groeiende bevolkingsaantallen

Er komen steeds meer en meer mensen op onze planeet, en de vraag is hoe wat juist allemaal gaan aanpakken. Zeker het feit dat er maar een bepaalde hoeveelheid aan woonruimte beschikbaar is. De onderzoekers van MIT hebben een concept ontwikkeld, CityHome, waar één kamer kan hervormd worden naar elke soort ruimte.

CityHome is een all-in-one woning

Het hele concept is gebaseerd op één groot meubel met een ingebouwd bed, tafel, keukentoestellen en sanitaire voorzieningen. Het meubel is bevestigd op rails waardoor het door de kamer heen beweegt. Wanneer je klaar bent met TV kijken kan je een tafel tevoorschijn toveren, later op de avond een bed. Zo kan je zoveel mogelijk halen uit een beperkte ruimte. Meer informatie vind je op de website van MIT.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.