Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Draadloze oordopjes met Adapt Bluetooth Headphone Adapter

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2014, 14:53 CategorieHandig

Standaard wordt bij vrijwel elke telefoon een setje oordopjes geleverd. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kun je ook meteen aan de slag met muziek luisteren. Maar niet iedereen is fan van bedrade oordopjes. De kabels zitten snel in de weg, waardoor je veel minder bewegingsvrijheid hebt. Ook zijn de kabels soms te kort.

Adapt Bluetooth Headphone Adapter

Tot voor kort zat er niets anders op dan nieuwe oordopjes kopen, die dan wel draadloos waren. Met de Adapt Bluetooth Headphone Adapter is dat niet meer nodig. Dit apparaatje maakt namelijk van je earphones draadloze earphones.

Plug and play

Om dat te doen hoef je niet moeilijk te doen met kabeltjes solderen of tweaken. Je kunt de aansluiting van je earphones gewoon in de Adapt Bluetooth Headphone Adapter steken. Vervolgens maak je met je telefoon via Bluetooth verbinding met de Adapt Bluetooth Headphone Adapter, en voila. Het apparaatje is dus echt plug and play.

Microfoon

Naast het draadloos maken van je oordopjes voegt de Adapt Bluetooth Headphone Adapter ook een microfoon toe aan je oordopjes. Zo kun je met je oude oordopjes zonder microfoon ook bellen of door middel van je stem je telefoon bedienen. Ook zitten er knoppen op het de adapter, zodat je je muziek gewoon daarmee kunt bedienen en nooit meer je telefoon hoeft te pakken.

De Adapt Bluetooth Headphone Adapter is onder andere via Amazon verkrijgbaar voor $39,95.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.