Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Denon Envaya speaker is ideaal om muziek te delen

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2014, 11:10 CategorieHome cinema

Bluetooth speakers bestaan in honderden maten en vormen, maar de Envaya speaker van Denon probeert zich te onderscheiden. Je kan namelijk met meerdere toestellen dezelfde speaker gebruiken.

Iedereen dj met de Denon Envaya

Deze draagbare Bluetooth speaker maakt het, volgens de producent, zeer makkelijk om geluid te delen of om er gewoon zelf van te genieten. Envaya belooft hoogstaande Hi-Fi kwaliteit in een compacte speaker. De Denon Envaya heeft ook heel wat verbindingsmogelijkheden, zoals Bluetooth aptX en toestellen kunnen tevens koppelen met het NFC-protocol. Als je toestel geen Bluetooth ondersteunt kan je altijd verbinden met de AUX-input.

Drie mensen kunnen tegelijkertijd met het toestel verbinden. Zodra iemand zijn muziek pauzeert begint de muziek van een andere gebruiker af te spelen. De batterij houdt het zo’n 10 uur vol wanneer hij volledig is opgeladen. Als de batterij van je smartphone op een ongewenst moment leegloopt kan je met een USB-kabel de energie in de speaker gebruiken om je mobiel op te laden.

Prijskaartje

De Denon Envaya is al bij verschillende retailers te verkrijgen. Het toestel kost gemiddeld zo’n €200. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.