Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Brewbot brouwt automatisch biertjes voor je

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2014, 16:35 CategorieHandig

Het vinden van dat ene biertje dat je echt lekker vind is vaak een hele zoektocht. Veel mensen vinden bier te bitter of te zoet, of missen iets anders. Daarom zijn er veel thuis brouwers, mensen die zelf hun perfecte biertje brouwen als hobby.

Brewbot

Maar het brouwen van bier in je eentje is veel werk, daar kwamen ook de makers van Brewbot achter voordat zij de Brewbot bedachten. Je moet constant op de temperatuur en tijd letten, anders gaat het mis en is je zelfgebrouwen bier niet meer dan rioolwater.

Recept

Dus maakten ze de Brewbot. Dit apparaat neemt het vuile en vervelende werk uit handen, zodat je je kunt focussen op andere dingen. Bijvoorbeeld op het vinden van het perfecte recept. De kleinste verschillen in samenstelling, ingrediënten, tijd en temperatuur tijdens het brouwen kunnen namelijk al een andere smaak opleveren.

Smartphone

De Brewbot werkt samen met je smartphone waarop de bijbehorende app staat. In de app kun je een recept uitzoeken of er zelf een samenstellen. Zodra je een recept uitgekozen hebt geeft de app aan hoeveel ingrediënten je moet toevoegen, waarna het brouwen begint. Zodra je weer iets moet doen ontvang je een notificatie op je telefoon en kun je dus meteen aan de slag.

Enthousiast? De Brewbot is te koop voor 1.700 Britse Ponden via de website van de markers. Dat is omgerekend ongeveer €2.100. Tijdens het bestellen kun je kiezen uit vier verschillende kleuren hout zodat de Brewbot prima bij de rest van je interieur past.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.