Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bestuur je Hue lampen met de Hue Tap afstandsbediening

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2014, 21:21 CategorieHandig

Philips is al een tijdje op zoek naar nieuwe markten, en een daar van is verlichting die je via het internet kan besturen. Deze lampen kregen de naam Hue, en zijn al een tijdje verkrijgbaar in de winkel. Je kunt de drie LED lampen besturen via een app op je smartphone of tablet. Met die app kun je verschillende kleuren per lamp instellen. Zo kun je een rustige sfeer creëren wanneer je wilt lezen of kun je een disco maken met ruige effecten.

Hue Tap

Maar wat nou als je kinderen van de tablet gebruiken maken of als je telefoon in de oplader zit en je dus niet meteen het licht aan kunt doen? Dat vroeg Philips zich ook af. En als oplossing ontwikkelden ze de Hue Tap, een afstandsbediening voor je Hue systemen.

Hue Tap close up

4 knoppen

De Hue Tap is een klein rond apparaatje met vier knoppen, een grote en drie kleine. Je kunt de drie kleine programmeren om een bepaalde scène aan te zetten, bijvoorbeeld voor het lezen of voor de eerder genoemde disco. De grote knop is bedoelt om alle lichten in een keer uit te zetten.

Afstandsbediening

Het mooie aan de Hue Tap is dat je hem overal kunt gebruiken, zolang hij maar verbonden is. Je kunt hem dus als lichtknop aan de muur hangen of als afstandsbediening in je zak stoppen.

Kinetisch

De Hue Tap hoef je nooit op te laden. Hij gebruikt kinetische energie die wordt opgewekt wanneer hij beweegt. Zo heb je nooit last van een lege batterij en kun je altijd je lampen bedienen.

De Hue Tap is binnenkort te koop voor (waarschijnlijk) €60.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.