Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Bemo is een super gebruiksvriendelijke camera

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2014, 15:39 CategorieFotografie

Al lange tijd bestaan er kleine camera’s zoals de GoPro die waterdicht zijn, compact zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen en die in hoge kwaliteit filmen. Maar dit soort camera’s hebben een groot nadeel, ze zijn echt bedoeld voor de pro’s. Alle instellingen zijn handmatig en veel consumenten kunnen er geen pap van maken.

Bemo Social Video Camera

Om normale consumenten toch een kleine, stevige en hoge kwaliteitscamera aan te bieden die wél gebruiksvriendelijk is, heeft Logitech de Bemo Social Video Camera ontwikkeld. De camera is klein en past volgens de website ‘in elke skinny jeans’. Door zijn formaat kun je hem altijd bij je dragen in een van je broekzakken en mis je geen moment.

Bemo zwart

Automatisch

Gebruiksvriendelijkheid is het punt waar de Bemo Social Video Camera echt straalt. Met een druk op de knop film je. Je hoeft niets in te stellen, zoals kwaliteit, diafragma of ISO waarde. Alles wordt voor je gedaan, ook het scherpstellen.

Monteren

Na een dag filmen laad je al het geschoten materiaal in de app. Vervolgens kun je uitkiezen welke clips je wel en niet in je uiteindelijke film wil hebben. Kies nog een achtergrond muziekje uit en de app monteert de rest. Zo kun je je film razendsnel monteren en met een paar klikken op Facebook of andere websites delen.

De Bemo Social Video Camera is in drie kleuren (blauw, rood en zwart) verkrijgbaar voor $129.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.