Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Beheer je tuin intelligent met Edyn

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2014, 10:11 CategorieHuis en inrichting

Edyn is een intelligent systeem wat je tuin continu controleert en er data over verzamelt. Aan de hand daarvan kan je uitstekend voor je planten zorgen en weet je altijd wat je juist te doen staat.

Leren en verbeteren met Edyn

Het hele systeem is gebaseerd op een sensor die je in je tuin plant. Vervolgens kan deze met verschillende sensoren alle variabelen van je tuin meten. Voedzaamheid van de grond, vochtpercentages, temperatuur,.. etc. Al deze informatie wordt vervolgens verstuurd naar je smartphone. Daar krijg je een duidelijk overzicht van welke stappen je moet ondernemen om je planten een beter leven te gunnen. Daarnaast krijg je ook een overzicht van welke planten het beste kunnen groeien in jou tuin.

Efficiënter tuinieren

Edyn kan door zijn uitgebreide functionaliteiten zowel de beginnende tuinier helpen met de eerste stappen als iemand met groene vingers verder helpen om zijn tuin te verbeteren. Een andere interessante mogelijkheid is de toevoeging van een irrigatiesysteem. Aan de hand van de informatie die de sensor waarneemt wordt je tuin alleen besproeid wanneer het nodig is, zodat er absoluut geen waterverspilling is.

Kickstarter

De makers van Edyn zijn op zoek naar startkapitaal om hun project een realiteit te maken. Voor min of meer 90$ kan je al een sensor in huis halen. Meer informatie vind je op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.