Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Vittel ontwikkelt dop die je herinnert om water te drinken

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2014, 22:46 CategorieHandig

De fabrikant van bronwater Vittel heeft een unieke manier bedacht om mensen voldoende water te laten drinken. De voornaamste reden dat mensen weinig water drinken is volgens het bedrijf dan ook dat velen er gewoon niet aan denken.

Drink voldoende water met de Vittel Refresh Cap

Vittel beweert dat zo’n 80% van ons gewoon vergeet om water te drinken, en daardoor niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water komt. Een designbureau heeft nu een oplossing bedacht, namelijk deze unieke dop voor de waterflessen van de fabrikant. De dop werkt een beetje zoals een keukenwekker. Zodra je gedronken hebt draai je de dop weer op en begint de timer met tellen. Na een uur springt er een vlaggetje omhoog die je duidelijk maakt dat je nog eens van je fles water zou moeten drinken.

Helaas gaat het voorlopig alleen nog om een concept, en is de dop in het filmpje slechts een prototype. Misschien kan je gewoon de timer van je smartphone instellen.

 • Delen:

Reacties

 1. Jose
  09 juni, 2014 om 22:53

  Zou heel graag een melding ontvangen als deze op de markt komt, weet al heel wat mensen die interess zouden hebben inclusief ondergetekende 🙂

  • michel
   03 januari, 2015 om 19:44

   ja ik ook wel, lijkt me echt geweldig!jammer dat hij er nog niet is

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.