Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Viteo Shower is een unieke douche voor in de tuin

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2014, 18:19 CategorieHuis en inrichting

Viteo heeft een redelijk unieke douche ontwikkeld die je makkelijk overal kan installeren. Deze werkt namelijk anders dan de meeste douches; hij spuit water van onder naar boven.

Gebruik de Viteo Shower overal

Zodra je ergens een wateraansluiting en een tuinslang hebt kan je de Viteo douche gebruiken. Je hoeft niet meer te doen dan de tuinslang aan te sluiten. Zodra je op de douche gaat staan beginnen de sproeiers vanzelf te werken. Volgens de makers van het toestel biedt deze manier van douchen een hele nieuwe ervaring.

Beschikbaarheid

De douche is helaas niet zo goedkoop. Als je de Viteo Shower in huis wil zal je zo’n €750 moeten betalen. Meer informatie vind je uiteraard op de website van het product.

  • Delen:

Reacties

  1. Tuinder
    04 januari, 2020 om 21:13

    Camargue is h t merk voor badkamer en sanitair! Het merk staat voor perfectie en een toonaangevend design. De unieke en moderne stijl van de producten overtuigen door een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Kwaliteit vinden wij niet alleen belangrijk, wij garanderen dit ook. Daarom bieden wij 20 jaar fabrieksgarantie op veel Camargue producten. Dit kunnen wij bieden omdat Camargue n van de kwaliteitsmerken van BAUHAUS is.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.