Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

TiniTell is een simplistische telefoon voor kids

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2014, 17:35 CategorieSmartphones

De ouders onder ons zullen de angst om één van hun kinderen kwijt te raken bij een uitstapje wel kennen. Dat probleem is echter makkelijk opgelost met de TiniTell.

Simplistisch design

De TiniTell is eigenlijk een soort polsband voor kinderen. Het toestel is uitgerust met één grote centrale knop, een microfoon en een luidspreker. Binnenin verschuilt een GPS-sensor en een GSM-antenne. Het kan dus dienen als een volwaardige telefoon voor je kinderen. Nadat je kinderen op de knop duwen en de naam uitspreken van de persoon die ze willen spreken worden ze automatisch doorverbonden. Zo kunnen ze communiceren met hun vrienden of met jou.

Bijhorende app

De TiniTell komt met een bijhorende applicatie voor je smartphone. Hiermee kan je voortdurend de locatie van je kind(eren) opvragen op je telefoon. Je kan ze van hieruit ook makkelijk even bellen. Een bezoekje aan het park wordt dus zorgeloos.

De polsband is tevens ook volledig water- en stofdicht en kan dus wel tegen een stootje als je kinderen buiten spelen. Daarnaast kan de batterij het zo’n week volhouden in stand-by of zo’n 60 minuten bellen.

Beschikbaarheid

TiniTell is momenteel nog opzoek naar startkapitaal via Kickstarter, maar heeft het doel van $100.000 al snel gehaald. Wie minstens $99 dollar in het project steekt wordt trotse eigenaar van een TiniTell. Wanneer de TiniTell in de winkelrekken ligt zal hij een prijskaartje hebben van zo’n $179.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.