Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

RunPee app vertelt je wanneer je kunt plassen tijdens een film

Geschreven door
Geplaatst op2 mei 2014, 20:11 CategorieOpvallend

Het is niet goed voor je gezondheid om je plas te lang in te houden maar wat doe je wanneer je middenin een goede film zit en je moet nodig plassen? Dan wacht je op dat ene moment dat je naar het toilet kunt gaan maar wanneer dat moment komt is de grote vraag. Gelukkig mogen we ook hiervoor de zin ‘there is an app for that’ uitspreken.

RunPee app

De RunPee app is speciaal ontwikkeld voor diegenen die vaak tijdens een film met een zwakke blaas te maken krijgen. De app toont je namelijk een database met de meest populaire films waarin aangegeven wordt wat het beste moment is om een plaspauze in te lassen.

RunPee-app-2

De app zorgt dat je momenten mist die eigenlijk niet echt belangrijk zijn voor het verhaal of waarin weinig actie voorbij komt. Er worden 1 tot 4 momenten getoond, inclusief tijdstip, waarop je volgens de app het beste naar de wc kunt gaan.

Downloaden

RunPee is voor een bedrag van 0,89 cent te downloaden uit de Apple App Store, de Google Play Store en de Windows Store. Vanzelfsprekend is de app bedoeld voor diegenen die naar de bioscoop gaan. Thuis heb je natuurlijk de pauze-knop op de afstandsbediening.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.