Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Niwa is een digitale broeikas voor bij jou thuis

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 21:33 CategorieHuis en inrichting

Als je zelf geen tuin hebt maar wel je eigen groenten of kruiden wil kweken is de Niwa misschien wel iets voor jou. De digitale broeikas helpt je met elke stap van het groeiproces.

Niwa en je smartphone helpen je met elke stap

Als je zelf niet zo veel kennis hebt van planten is de Niwa misschien wel de oplossing die je nodig hebt. Het toestel is niet zo maar een broeikas, het staat vol met sensoren die alle variabelen van je plant kunnen waarnemen. De luchtvochtigheid en de temperatuur worden allemaal voor jou geregeld op basis van welke plant je wil groeien.

De Niwa is zelfs uitgerust met een automatisch irrigatiesysteem en kan de plant ook zelf voeden wanneer nodig. Het unieke systeem maakt ook geen gebruik van potgrond en houdt alles dus zeer proper. Wanneer je zelf iets moet doen aan de plant, zoals een stukje wegsnijden, laat je smartphone je iets weten.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn de bedenkers van Niwa nog volop op zoek naar startkapitaal op Kickstarter. Het beoogde doel is nog niet bereikt maar er is nog heel wat tijd. Als je zelf de eigenaar van een Niwa wil worden zal je minstens $249 moeten investeren in het project. Alle nodigde informatie kan je terugvinden op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.