Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met WhistleGPS weet je altijd waar je hond uithangt

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2014, 20:48 CategorieDieren

Volgens de makers van WhistleGPS raken er jaarlijks zo’n 10 miljoen huisdieren verloren. Met hun nieuwe GPS-tracker weet je altijd waar je favoriete vierpoter rondloopt.

Laat je hond zorgeloos rondlopen met WhistleGPS

De WhistleGPS is in principe een halsband voor je hond, maar dan met een ingebouwde GPS-tracker. Zodra de hond een afgesproken gebied verlaat, zoals bijvoorbeeld je huis, wordt zijn locatie op basis van verschillende GPS-masten berekend. Vervolgens kan je met de software van Whistle onmiddellijk te weten komen waar je hond zich juist bevindt.

WhistleGPS

Beschikbaarheid

De WhistleGPS is momenteel al te bestellen op de website van het product, voor een prijs van $49. De halsbanden zullen echter wel pas beschikbaar zijn in 2015. Momenteel is het product alleen beschikbaar in de VS, maar andere landen zullen nog volgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.