Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Maak perfecte cocktails met de Perfect Drink

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2014, 22:30 CategorieHandig

Een uitstekende cocktail maken kan een werk van lange adem zijn, maar de Perfect Drink heeft als missie om het proces heel makkelijk te maken. In combinatie met een applicatie kan je met het toestel perfecte cocktails maken.

De Perfect Drink wordt de ster van je feestje

De Perfect Drink is een zeer intelligente weegschaal. Hij maakt 30 metingen per seconde en stuurt deze informatie door naar je iPad of iPhone. Vervolgens laat de applicatie je weten wanneer je welke drank moet inschenken en in welke hoeveelheid. Wanner je per ongeluk iets te veel inschenkt laat de applicatie je ook weten hoe je dat kan oplossen.

Als je niet weet wat je juist wil drinken kan je de applicatie laten weten welke dranken je allemaal in huis hebt en zal je een overzicht krijgen van welke cocktails je zoal kunt maken, en leidt de applicatie je vervolgens doorheen het hele proces.

Beschikbaarheid

Als je een Perfect Drink in huis haalt krijg je, naast de digitale weegschaal, ook enkele accessoires zoals een iPad-houder en een cocktailbeker. Het toestel kost zo’n schappelijke $70 en is online verkrijgbaar. Meer informatie over het toestel kan je terugvinden op de website van de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.