Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Maak je airconditioner intelligent met Sensibo

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2014, 21:48 CategorieHuis en inrichting

De zomer komt er aan en dan gaat je airconditioner weer volop draaien en ook heel wat energie verbruiken. Sensibo maakt elke airconditioner intelligent zodat je heel wat kan besparen op je energierekening.

Bespaar energie met Sensibo

Sensibo dient als een intelligente computer uitgerust met een infrarood-sensor die je afstandsbediening vervangt. Elke airconditioner met een afstandsbediening kan dus ook bediend worden door Sensibo. De tag die je aan je toestel bevestigt verbindt met een soort basisstation, wat op zijn beurt verbindt met je thuisnetwerk. Vervolgens kan je je airconditioner besturen met je smartphone.

Sensibo kan je huis laten afkoelen of opwarmen voordat je thuis komt. Wanneer je het huis verlaat zal de airconditioner automatisch stoppen met werken, zodat je nooit energie verspilt.

IndieGoGo

De makers van Sensibo zijn nog druk opzoek naar startkapitaal op IndieGoGo. Als je meer dan $69 investeert krijg je het systeem al in huis. Alles hierover vindt je terug op de projectpagina op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.