Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Leef in een Instagram-wereld met Tens

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2014, 21:39 CategorieDesign

De makers van Tens willen de schoonheid van Instagram-foto’s ook te zien krijgen wanneer je niet verbonden bent met je smartphone of computer. Daarvoor ontworpen ze een bril die dient als een fotofilter voor je leven.

Bekijk het leven eens door een fotofilter met Tens

Tens is in principe een zonnebril met een paar unieke lenzen. De lenzen zijn uitgerust met een speciale tint die er voor zorgt dat je alle kleuren warmer waarneemt dan ze zijn. Zo kan je jezelf in een Instagram-wereld wanen, ook wanneer je je smartphone of computer niet bij de hand hebt. De bril biedt ook volledige bescherming tegen zonnestralen maar is niet gepolariseerd.

Beschikbaarheid

De makers van Tens zamelen momenteel nog startkapitaal op via IndieGoGo. Op de pagina van het project kan je al een bril bestellen. Vanaf 39 Britse pond krijg je al een Tens in huis.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.