Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Kolibree is een slimme tandenborstel

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 21:34 CategorieGezondheid

Als je je al eens verveelt tijdens het poetsen van je tanden kan de Kolibree wel de oplossing zijn. Deze intelligente tandenborstel is verbonden met je smartphone en kan je heel wat informatie verschaffen.

Hou je gebit gezond met Kolibree

De Kolibree zit vol met sensoren die meten of je je gebit wel goed onderhoudt. De tandenborstel onderzoekt of je op alle nodige plaatsen poetst en of je genoeg poetst. Je kan de tandenborstel laten weten of je je wijsheidstanden nog hebt, of je een beugel draagt en of je eventuele problemen hebt met je tandvlees. Vervolgens past hij zich aan en laat de tandenborstel je weten hoe je het beste voor je tanden zorgt.

De Kolibree verbindt met je smartphone via Bluetooth. Op deze manier kan je ook uitdagingen of spelletjes creëren voor je kinderen, om ze aan te zetten om hun tanden steeds goed te poetsen. Zo kan je van een saaie activiteit toch nog iets leuks maken.

Kickstarter

De Kolibree is een project op Kickstarter maar heeft het beoogde doel al bereikt. Het is dus zo goed als zeker dat de intelligente tandenborstel in productie gaat. Als je zelf de eigenaar wil worden van een Kolibree moet je minstens $129 investeren in het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.