Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

The Hangout Case is het perfecte iPhone hoesje voor studenten

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2014, 16:02 CategorieSmartphones

The Hangout Case is een hoesje met enkel functionaliteiten die op het lijf geschreven staat van de gemiddelde student. Daarnaast beschermt hij je iPhone ook nog eens tegen valschade.

De mogelijkheden van The Hangout Case

Het hoesje is uitgerust met een bieropener, zodat je er altijd een bij de hand hebt zolang je je iPhone bij je hebt. Ook ingebouwd in het hoesje is een aansteker. Het is een variant van de soort aansteker die je ook in je auto vindt, dus zonder vlam, en wordt warm genoeg om bijvoorbeeld een sigaret aan te steken maar niet zo warm dat het je iPhone kan beschadigen.

In het hoesje is ook een aansluiting ingebouwd voor tripods (statieven), zodat je je iPhone eventueel kan monteren wanneer je iets wilt opnemen. Het kan ook van pas komen om je iPhone bijvoorbeeld te monteren op je fietsstuur. Daarnaast is het hoesje ook redelijk flexibel maar toch veilig, waardoor het valschade voorkomt.

Beschikbaarheid

The Hangout Case wordt momenteel nog niet geproduceerd. De makers van het hoesje zijn nog opzoek naar startkapitaal via de website IndieGoGo. Meer informatie vindt je dus op de productpagina.Wie minstens $29 aan het project besteedt krijgt een Hangout Case in de bus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.