Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De QuitBit helpt je te stoppen met roken

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2014, 21:38 CategorieGezondheid

Stoppen met roken is voor vele vaste rokers geen simpele opdracht. De QuitBit is een intelligente aansteker die bijhoudt hoeveel je juist rookt en je van allerlei statistieken voorziet.

Analyseer je rookgedrag met QuitBit

De QuitBit houdt bij hoeveel sigaretten je dagelijks rookt. Via de bijhorende smartphone-app, die verbindt met de aansteker via Bluetooth, kan je vervolgens je gebruik volgen. Het is ook mogelijk om op voorrand in te stellen hoeveel sigaretten je dagelijks wil roken, en verspreid over welke tijdsspanne. Zo zal de QuitBit je sigaret niet aansteken wanneer je je afspraken wil verbreken. Natuurlijk is er nog steeds heel wat zelfdiscipline nodig, maar het kan je wel helpen.

Beschikbaarheid

De QuitBit is momenteel nog niet commercieel verkrijgbaar aangezien de makers nog opzoek zijn naar kapitaal. Op Kickstarter kan je een QuickBit vastkrijgen voor minstens $69, als het toestel in de winkelrekken komt zal het zo’n $149 gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.