Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De M Spa is een betaalbare opblaasbare jacuzzi

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2014, 23:25 CategorieHuis en inrichting

As je graag op vakantie trekt met je caravan, of gewoon graag een jacuzzi in je tuin wil zonder een fortuin uit te geven, kan dit product je wel helpen. De M Spa is namelijk een opblaasbare jacuzzi.

Overal genieten van een jacuzzi met M Spa

De jacuzzi’s van M Spa zijn volgens de fabrikant zeer simpel om op te zetten. Je moet enkele stappen volgen, waaronder het opblazen van de jacuzzi, en vervolgens de elektronica correct aansluiten. Daarna moet je het bad nog vullen met water en een tijdje wachten tot je van je bubbelbad kan genieten.

Het bad heeft een capaciteit van zo’n 700 liter en is dus ook groot genoeg om met heel wat vrienden te delen. Vervolgens is het, volgens de makers van het product, ook zeer makkelijk om de jacuzzi weer te demonteren.

Betaalbaarheid

Een M Spa zal je 600 à 700 euro kosten en is bij verschillende winkels, ook online, al verkrijgbaar. Dat is al een stuk goedkoper dan een volwaardige jacuzzi en het kan dus ook een prima alternatief zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.