Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Johnny Catch is een prachtige en handige flesopener

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2014, 1:30 CategorieHandig

Er bestaan heel wat verschillende varianten op het vlak van flessenopeners. Zo heb je zelfs iPhone hoesjes met een ingebouwde flessenopener. De bedenkers van de Johnny Catch hebben echter niet alleen een leuke naam verzonnen maar een heel leuk concept.

Less is more met Johnny Catch

Het idee is zeer simpel en toch is de uitwerking ingenieus. De flessenopener bestaat uit één stuk roestvrij metaal, waarvan de onderkant zeer sterk gemagnetiseerd is. Op deze manier kan je zeer simpel flesjes openen en blijven de doppen altijd zonder problemen plakken aan de opener. Zo kan je ze later makkelijk allemaal in één keer weggooien.

Wanneer je niet genoeg vertrouwen hebt in de magneet, of gewoon liever een doosje hebt wat je makkelijk kan leegmaken in de prullenbak, kan je ook een versie bestellen met een bakje onderaan.

Beschikbaarheid

De ontwerpers van de Johnny Catch zijn momenteel nog druk op zoek naar startkapitaal om hun idee effectief in de winkelrekken te krijgen. Momenteel moet je minstens $35 betalen om de trotse eigenaar van deze flessenopener te worden. Alle informatie vind je op de Kickstarter pagina van het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.