Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De GoKey is een reservebatterij, flashdrive en geheugensteuntje

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2014, 15:22 CategorieOpvallend

De GoKey is wel een opmerkelijk handige sleutelhanger. Hij kan dienen als reservebatterij om je smartphone op te laden, als USB-stick en kan helpen wanneer je je sleutels of je smartphone kwijt bent.

De mogelijkheden van GoKey

De GoKey is uitgerust met een batterij die je smartphone tot 2 uur lang kan opladen. Als je smartphone het nog eens begeeft wanneer je hem écht nodig hebt, is er dus geen probleem meer zolang je je sleutels ook bij hebt. De ronde vorm van de GoKey biedt plaats voor een kabel, je kan kiezen tussen een Lightning-kabel voor de iPhone 5 of een Mini-USB aansluiting voor Android- en Windows Phone-toestellen.

De GoKey kan via Bluetooth verbinden met je smartphone, zodat je via een applicatie je sleutels altijd kan lokaliseren. Je kan zien of je sleutels nog ver van je weg zijn en wanneer je in de buurt bent kan de GoKey een geluidje afspelen zodat je je sleutels makkelijk terugvindt. Dit werkt ook andersom, dus wanneer je niet meer weet waar je je smartphone hebt achtergelaten kan de GoKey ook van pas komen.

Startkapitaal

De makers van de GoKey zoeken kapitaal om met de productie van hun ontwerp te beginnen. Ze mikten via de site IndieGoGo op $40.000 maar het idee vindt zoveel gading dat het project al meer dan $150.000 heeft ingezameld. De productie van de sleutelhanger is dus zo goed als zeker. Als je zelf ook de trotse eigenaar van een GoKey wil worden zal je ongeveer $60 moeten investeren in het project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.