Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De CleverPet is een speelcomputer voor honden

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2014, 21:10 CategorieDieren

De CleverPet is ontwikkeld om je honden gelukkig te houden als jij niet thuis bent. Het biedt puzzels aan die steeds iets ingewikkelder worden om je hond bezig te houden.

CleverPet houdt je hond gelukkig en voedt hem

Door positieve bekrachtiging leert je hond al spelend om om te gaan met de CleverPet. Eerst verschijnt er af en toe iets te eten in de console zonder dat je hond er iets voor moet doen. Daarna krijgt je hond iets te eten wanneer hij één van drie knoppen van de console indrukt met zijn poot. Eens hij of zij dat onder de knie heeft krijgt hij slechts nog iets te eten wanneer hij één van de oplichtende knoppen indrukt. De puzzels worden steeds moeilijker en moeilijker om je hond een hele tijd bezig te houden.

Zo blijft je hond steeds actief bezig, wordt hij slimmer en gelukkig. Wanneer je niet thuis bent kan je via de CleverPet applicatie in de gaten houden of je hond aan het spelen is, hoeveel hij al te eten heeft gekregen en krijg je toegang tot nog meer statistieken.

Beschikbaarheid

Het bedrijf achter CleverPet is momenteel nog actief opzoek naar voldoende kapitaal om het toestel te produceren. Alle informatie vind je op de Kickstarter pagina van het project. Als je een CleverPet console in huis wil moet je minstens $199 investeren in het project.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.