Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Chef Tunes is een Bluetooth speaker en digitale thermometer

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2014, 16:09 CategorieHuis en inrichting

Het lijkt misschien een rare combinatie, maar als je er even over nadenkt is het best ingenieus. De fabrikant Maverick Chef heeft een Bluetooth speaker ontwikkeld voor gebruik in de keuken, die ook is uitgerust met een digitale thermometer.

De mogelijkheden van Chef Tunes

Het principe achter de Chef Tunes is simpel maar toch redelijk ingenieus. Door het combineren van een digitale thermometer en een Bluetooth speaker haal je eigenlijk een  heel handig keukentoestel in huis. Tijdens het koken kan je makkelijk een muziekje opzetten door je smartphone of muziekspeler te verbinden via Bluetooth. Eerder schreven we al over de iGrill Mini, een digitale thermometer met Bluetooth verbinding maar dan zonder speaker.

Wanneer je aan het koken bent kan je de digitale thermometer verbinden met wat je aan het koken bent, zoals een stuk vlees of vis, en vervolgens zal de Chef Tunes je op de hoogte houden. Je stelt in wat je aan het koken bent, hoeveel je aan het koken bent en hoe gaar je het juist wil. Vervolgens zal de Chef Tunes de temperatuur nauwlettend in de gaten houden en je muziek onderbreken wanneer je de pan van het vuur mag nemen.

Beschikbaarheid

De Chef Tunes wordt geproduceerd door de fabrikant Maverick Chef. Het toestel kost zo’n $90 bij de betere virtuele winkel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.