Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Brouw je eigen bier met The Beer Machine

Geschreven door
Geplaatst op16 mei 2014, 12:42 CategorieHandig

Als je altijd al je eigen bier hebt willen brouwen is de Beer Machine misschien wel iets voor jou. Het toestel helpt je met elk deel van het proces wat bij het brouwen van een eigen bier komt kijken.

Alles in huis met The Beer Machine

Zowel het brouwen, gisten en verdelen van je bier kan gebeuren in één machine. Op deze manier wordt het redelijk makkelijk om je eigen bier te brouwen. Het toestel kan zelfs de CO2 in het reservoir meten zodat je het koolzuur volledig onder controle hebt. Door de ingebouwde tapkraan kan je zelfs rechtstreeks met het toestel je creaties inschenken.

Het bedrijf achter het toestel verkoopt de ingrediënten die je nodig hebt voor je bier in verschillende pakketten. Je hoeft alleen water toe te voegen aan de ingrediënten, de machine zijn werk laten doen en het bier na een tijdje in de koelkast plaatsen. Enkele dagen later kan je van je creatie genieten.

Beschikbaarheid

The Beer Machine is momenteel al bij heel wat verkooppunten verkrijgbaar. Het toestel kost min of meer €80. Alle informatie over The Beer Machine vind je op de website van het product.

  • Delen:

Reacties

  1. https://bacsigioi.webflow.io/
    26 december, 2019 om 6:50

    Appreciation to my father who informed me about
    this website, this website is in fact amazing.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.