Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Speel op afstand met je kat met de Kittyo

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2014, 21:47 CategorieDieren

Mensen met een huisdier dat thuis moet blijven hebben het altijd zwaar op vakanties. Ze missen het dier nou eenmaal. Weliswaar zorgen de buren, vrienden of familie voor je huisdier, maar het missen zal altijd blijven.

Kittyo

Je huisdier toch meenemen is de beste oplossing voor dit probleem natuurlijk, maar dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld in sommige hotels en appartementen. Als meenemen niet mogelijk is, dan is de Kittyo waarschijnlijk de beste optie.

Webcam

De Kittyo is namelijk een apparaat waarmee kat-eigenaren hun geliefde huisdier altijd in de gaten kunnen houden. Er zit namelijk een webcam in het apparaat zodat je op die momenten dat je hem mist toch even naar z’n snuitje kunt kijken.

Laser

Maar de Kittyo kan veel meer. Je kent vast wel die filmpjes op Youtube waarin katten een laser volgen. In de Kittyo zit ook een laser, die je op afstand via de app kunt besturen. Zo kun je spelen met je kat terwijl je duizend of tienduizend kilometer verderop bent.

Lekkernijen

Met de Kittyo kun je ook een beloning aan je kat geven. Er zit een ‘treat dispenser’ in het apparaat, waarin je voor je weggaat wat lekkernijen kunt stoppen voor je kat. Met een druk op de knop schiet er vervolgens een snoepje uit het apparaat waarmee je je kat kunt belonen.

De Kittyo is verkrijgbaar via Kickstarter. Als je snel bent krijg je er een thuis gestuurd voor $124. Later zullen de apparaten in de winkel verkocht worden voor 189 Dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.