Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Sneller typen met het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2014, 18:05 CategorieComputers

Sommige mensen zweren bij een oud, gelig en dik toetsenbord, anderen bij een modern toetsenbord met dunne toetsen zoals moderne laptops hebben. Weer anderen hebben liever een mechanisch toetsenbord. Het klinkt misschien heel onbelangrijk, maar het hebben van het juiste toetsenbord kan je prestaties flink beïnvloeden.

Das Keyboard 4 Ultimate

Het Duitse Das heeft onlangs het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord gelanceerd. Dit mechanische toetsenbord heeft geen opdruk op de toetsen, en is speciaal gemaakt voor gamers en schrijvers.

Mechanisch

Doordat het toetsenbord mechanisch is kun je extra snel typen. Dat is makkelijk voor schrijvers, omdat ze zo sneller kunnen werken, maar ook voor gamers. Gamers kunnen namelijk met het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord meer toetsen tegelijkertijd indrukken en hebben een betere reactie.

Goud

De contactpunten in het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord zijn gemaakt van goud. Hierdoor maken de toetsen beter contact met de chip op het toetsenbord. Bovendien roest goud niet waardoor het toetsenbord langer mee kan gaan.

Afleiding

De toetsen op het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord zijn niet bedrukt, omdat dit voor afleiding zou zorgen volgens de makers. Eigenlijk weet iedereen wel welke toets waar zit, en kijken op het toetsenbord leidt alleen maar af. Naast dat dit je typ-snelheid zou verhogen, ziet het er ook gaaf uit.

Geen pootjes

De makers van het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord hadden het ook helemaal gehad met die kleine pootjes die op de achterkant van toetsenborden zitten om ze omhoog te houden. Die breken snel af. Daarom heeft het Das Keyboard 4 Ultimate toetsenbord geen pootjes, maar een lange strip onder het toetsenbord. Deze kan je eruit halen, waarna je de strip kunt gebruiken als liniaal.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.