Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Scrubba Portable Washing Machine: gemakkelijk handmatig kleren wassen

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2014, 18:50 CategorieHandig

Op sommige soorten vakanties is het belangrijk om niet zoveel kleren mee te nemen, omdat je die zelf moet meedragen. Bij een trektocht bijvoorbeeld, of als je bergen gaat beklimmen. Maar laten dit nou net de vakanties zijn waarop je kleren snel vies worden! Grote kans dat je veel moet wassen, en wassen met de hand is veel werk.

Scrubba Portable Washing Machine

Dat verandert helemaal met de Scrubba Portable Washing Machine. Dit is een mobiele wasmachine. Je moet hem nog wel zelf bedienen, er zit geen motor in. Maar voor de rest maakt deze gadget een hoop frustratie en verloren tijd goed.

Zak

De Scrubba Portable Washing Machine is eigenlijk heel simpel. Het is een plastic zak met daarin een klein wasbord. Om de was te doen maak je de zak open en vul je hem voor een deel met water, en met zeep. Als laatste voeg je je vieze kleren toe.

Wasbord

Vervolgens sluit je de zak en laat je er alle lucht uit lopen. Nu kan het wassen gebeuren. Dat doe je door de kleren over het wasbordje te wrijven. Volgens de makers van de Scrubba Portable Washing Machine is 30 seconden al genoeg om je kleren schoner te maken en fris te laten ruiken, maar ze raden 3 minuten aan om je kleding écht schoon te maken.

De Scrubba Portable Washing Machine is te koop voor 65 Dollar, dat omgerekend ongeveer 46 Euro is via TheScrubba.com.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.