Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

iCreate Crayon Stylus: tekenen op een iPad zoals kinderen gewend zijn

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2014, 17:55 CategorieHandig

De iPad is een fantastisch apparaat, die voor iedereen nieuwe mogelijkheden biedt. Voor zakenmensen, ouders, maar ook zeker voor kinderen. Naast allerlei nieuwe, leerzame apps is de iPad ook gewoon een fantastisch tekenapparaat. Tenminste, dat kan het zijn. Met je vinger tekenen is leuk maar dat is veel moeilijker dan met een stylus.

iCreate Crayon Stylus

Veel kinderen kunnen echter niet goed met een stylus overweg, omdat hun handjes te klein zijn en omdat het ding er nou niet echt uitziet alsof je er meteen mee aan de slag kunt. Gelukkig is er nu een stylus voor kinderen, de iCreate Crayon Stylus.

iCreate Crayon Stylus iPad

Krijtje

Het eerste wat je zal opvallen aan de iCreate Crayon Stylus is dat hij lijkt op een krijtje. Dat is expres gedaan, omdat kinderen zo meteen snappen wat ze met de stylus kunnen doen. Hierdoor hebben ze geen hulp van volwassenen nodig en kunnen ze meteen aan de slag met het maken van nieuwe digitale kunstwerkjes.

Dikker

De iCreate Crayon Stylus is ook een stuk dikker dan normale styli, en ook dikker dan veel krijtjes. Kinderen hebben nog kleine vuistjes waardoor het vasthouden van een kleine, dunne stylus moeilijk zou zijn.

Whiteboard

De iCreate Crayon Stylus is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen die gewend zijn om te tekenen met dikke stiften zoals whiteboard stiften. De stylus is te koop via onder andere Amazon voor nog geen 12 Dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.