Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Glowdeck is de ultieme accessoire voor je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2014, 18:42 CategorieHandig

Er zit zoveel techniek en kracht in onze smartphones, en toch gebruiken we hem soms in een omgekeerde volgorde. Als afstandsbediening voor speakers, of om via Bluetooth een ander apparaat met het internet te verbinden. Dat moet anders kunnen.

Glowdeck

Je raadt het al, de gadget in dit artikel doet het net andersom. In plaats van dat je smartphone een hulpje is, is de Glowdeck een hulpje van je smartphone. En hij kan niet een ding, maar meerdere dingen.

Draadloos opladen

De eerste mogelijkheid van de Glowdeck is het opladen van je telefoon. Door je telefoon op het apparaat te leggen wordt je telefoon opgeladen. Geen kabels zijn nodig, alles gaat draadloos.

Stembediening

Via Bluetooth maakt je smartphone verbinding met de Glowdeck. Vervolgens kun je je smartphone met je stem bedienen. In de Glowdeck zit namelijk een microfoontje die je stem herkent. Als je bijvoorbeeld iemand wilt bellen zeg je dat en wordt er een verbinding opgezet.

Notificaties

In de Glowdeck zitten ook speakers. Niet alleen om te gebruiken tijdens het bellen, maar ook voor muziek. En zelfs voor notificaties. Nieuwe likes op Instagram of vrienden op Facebook krijg je ook binnen als geluidje via de Glowdeck.

Licht

Als laatste zit er een LED-lamp in de Glowdeck, die reageert op de muziek die je afspeelt. Deze lamp licht ook op als je een notificatie krijgt. De Glowdeck is vanaf $180 te krijgen via Kickstarter, voor de helft van de prijs krijg je een kale versie waar je zelf mee kunt spelen en programmeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.