Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Film onderwater in HD met de Hydroview Inspector

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2014, 17:10 CategorieFotografie

De natuur op onze aarde is prachtig. Dieren, landschappen maar ook oceanen. Het is eigenlijk gek dat we nog niet zoveel weten over deze oceanen. Volgens onderzoekers zijn er nog veel meer vissen en andere soorten te vinden in het water, maar de zee is nou eenmaal niet zo toegankelijk waardoor snel verplaatsen zoals over land onmogelijk wordt.

Hydroview Inspector

Met de Hydroview Inspector kun je toch de zee ontdekken. De Hydroview Inspector is namelijk een robot met een ingebouwde camera, die je op afstand kunt besturen via een app op je iPad. Het beeld wordt direct naar je iPad gestreamed zodat je het meteen kunt kijken.

HD kwaliteit

Het opgenomen beeld is in HD kwaliteit. De Hydroview Inspector heeft bovendien twee camera’s. Een zit aan de voorkant zodat je kunt zien waar je de Hydroview Inspector heen stuurt. De andere zit op de bovenkant en je kunt de lens handmatig verstellen, zodat je ook andere dingen dan alleen aan de voorkant kunt opnemen en bekijken.

Inspecties

De Hydroview Inspector is niet alleen leuk om in het water te filmen. De makers geven aan dat je het apparaat ook goed kunt gebruiken voor inspecties van zwembaden of vloeistoftanks, zonder een dure duiker in te schakelen of de tank leeg te laten lopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.