Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Trinity is een windmolen waarmee je je smartphone kunt opladen

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2014, 19:41 CategorieHandig

Al eerder schreef ik over verschillende externe batterijen voor smartphones, zodat je wat extra stroom achter de hand hebt mocht de batterij van je telefoon leeg zijn. Maar wat nou als je echt lang weg bent van een stopcontact, zoals tijdens een wereldreis? Dan heb je iets anders nodig, een apparaat dat ook zelf energie kan opwekken.

Trinity

Dat apparaat zou de Trinity kunnen zijn. Dit apparaat werkt niet op zonne-energie, maar produceert energie dankzij de wind. Dat is namelijk vrijwel overal aanwezig, in tegenstelling tot zonlicht, omdat door bijvoorbeeld wolken het opladen beperkt kan worden wanneer je zonne-energie gebruikt.

Trinity lader

Windmolen

De Trinity is een kleine windmolen, die je vrij compact mee kunt nemen. Als je hem niet nodig hebt is hij ingeklapt, zodra je hem nodig hebt kun je hem uitklappen. Zo komen er drie pootjes uit zodat je de windmolen stevig neer kunt zetten. Tijdens het uitklappen van deze poten komen ook de wieken automatisch tevoorschijn.

Batterij

Onder de Trinity zit een USB-poort. Hieraan kun je een kabel aansluiten om je telefoon mee op te laden. In de Trinity zit bovendien een flinke batterij, met een capaciteit van 15.000mAh. Die wordt opgeladen zodra je telefoon of andere gadget volledig opgeladen is.

Kickstarter

De Trinity is een project op Kickstarter, en je kunt er dan ook een ontvangen wanneer je het project ondersteund. Als je $249 doneert, krijg je er een opgestuurd als ‘bedankje’. Vergeet niet $40 extra te doneren om voor de verzendkosten buiten de Verenigde Staten te compenseren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.