Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Sony Digital Paper is een tablet die papier vervangt

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2014, 19:44 CategorieTablets

De iPad en andere tablets kunnen vrijwel alle taken uitvoeren, van gamen en surfen op het web tot foto’s bewerken tot films monteren. Er zijn zelfs mensen die hun computer het huis uit doen en een tablet kopen, simpelweg omdat ze alles kunnen met een tablet en de computer in de weg staat. Maar een nadeel is dat het scherm van een tablet niet altijd leesbaar is. Daarvoor moet je een e-paper scherm hebben, want die zijn ook leesbaar in de zon.

Sony Digital Paper

Precies dat is de nieuwe Sony Digital Paper. Het is als het ware een tablet met een e-paper scherm. Doel van deze tablet is om je papierstapel te vervangen en alles digitaal te doen.

E-paper

Door het e-paper scherm kun je altijd alles lezen. Dit is een speciaal scherm dat je ook in e-readers ziet. Pixels zijn zwart of wit, en verbruiken alleen batterij als je ze vervangt. Hierdoor is de batterijduur van de Sony Digital Paper ook erg lang: je kunt er volgens Sony drie weken mee werken voor je de tablet opnieuw op moet laden.

2.800 documenten

Op de Sony Digital Paper zit speciale software. Via WiFi kun je PDF-documenten inladen, die je op de tablet kunt aanpassen en doorsturen. De Sony Digital Paper heeft een opslagcapaciteit van 4 gigabyte, waarop je ongeveer 2.800 PDF’s kwijt kunt.

Stylus

Met de stylus kun je aantekeningen maken of tekenen op de Sony Digital Paper. De tablet is ook erg dun, ongeveer net zo dik als 30 velletjes papier op elkaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.