Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

XchangE: de indrukwekkende zelf besturende auto van de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2014, 15:08 CategorieToekomst

Hoe ziet de auto van de toekomst eruit? Dat is een vraag die we al menigmaal hebben proberen te beantwoorden met video’s en foto’s van zogenaamde concept cars. Wat we precies kunnen verwachten blijft echter gissen maar volgens het Zwitserse Rinspeed is de auto van de toekomst vanbinnen compleet anders dan de auto van nu.

Rinspeed heeft namelijk middels een video getoond hoe de auto van de toekomst eruit zal zien. Ze hebben de auto de naam XchangE en een interieur dat nogal anders is dan we gewend zijn meegegeven. De XchangE is een auto die van alle gemakken voorzien is en mogelijk zelfs als een hotelkamer op wielen beschreven kan worden.

Is dit de auto waarin jij jezelf over 20 jaar ziet rijden?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.