Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Touch Control Joystick is een kleine joystick voor je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2014, 20:17 CategorieGaming

Hartstikke leuk, zo’n smartphone om spelletjes op te spelen, maar voor echte gamers is de besturing heel erg wennen. Het touchscreen is namelijk niet echt iets wat ze gewend zijn, gamers hebben liever knoppen en joysticks. Je zou natuurlijk een uitgebreide draadloze controller kunnen kopen zoals C.T.R.L.i of de Logitech Powershell Controller, maar dat is een hele investering.

Touch Control Joystick

In plaats daarvan is iets kleins maar nuttigs veel beter, zoals de Touch Control Joystick. De Touch Control Joystick is verkrijgbaar voor een klein prijsje en doet precies wat de naam zegt: het zorgt voor een joystick op je touchscreen.

Zuignap

Handig is dat je de Touch Control Joystick niet uitgebreid hoeft te bevestigen. Via een klein zuignapje blijft hij op zijn plaats zitten zodat hij niet telkens wegschuift, maar daar houdt het mee op.

Touch Control Joystick iPhone

Conductief

De Touch Control Joystick is gemaakt van een conductief materiaal waardoor alle touchscreens de input van de Touch Control Joystick begrijpen. Ook is er geen installatie vereist, vrijwel alle spellen met een virtuele joystick (dus er wordt een joystick op het scherm weergegeven die je met je vinger bedient) werken met de Touch Control Joystick. Hieronder vallen de grote titels zoals Fifa en Gangster.

Sleutelhanger

Ook leuk: de Touch Control Joystick kun je bevestigen aan je sleutelhanger. Zo heb je een leuke retro-gadget aan je sleutelhanger, en is de joystick altijd in de buurt als je hem nodig hebt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.