Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Pivot Power Genius: stekkerdoos die je via internet kunt besturen

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2014, 17:48 CategorieHandig

De Quirky Pivot heb je vast al eens gezien. Dat is een flexibel stekkerdoos die je bijvoorbeeld om een bureaupoot kunt draaien. Door het flexibele kun je in de stekkerdoos ook de wat grotere stekkers kwijt, die anders teveel ruimte innemen waardoor ze geen buurman kunnen hebben in het stopcontact naast ze.

Pivot Power Genius

De Quirky Pivot was een razend succes omdat het door de acrobatische schakels een veelvoorkomend probleem oploste. Nu komt Quirky met de opvolger van de stekkerdoos, namelijk de Pivot Power Genius. Qua uiterlijk is de stekkerdoos vrijwel hetzelfde gebleven, maar van binnen is er veel veranderd.

Draadloos

Zo kun je de Pivot Power Genius nu op een draadloos netwerk aansluiten. Hierdoor kun je een aantal interessante zaken doen, zoals het in of uitschakelen van bepaalde stopcontacten in de Pivot Power Genius. Dat is handig als je een dagje weg gaat en niet zeker weet of je de lampen, waterkoker of computer hebt uitgeschakeld, want dit kun je nu draadloos via de bijbehorende app doen.

Schema

Maar de app gaat verder. Zo kun je een schema instellen, waardoor het stopcontact op een bepaalde tijd geactiveerd wordt. Wil je bijvoorbeeld dat de lampen automatisch bij zonsondergang aangaan, dan stel je de tijd van zonsondergang in en sluit je je lampen aan op de Pivot Power Genius.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.