Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Mod Notebooks: altijd oude notitieboeken bij de hand

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2014, 20:30 CategorieHandig

Ik vind het persoonlijk heerlijk om op papier ideeën die ik heb op te schrijven. Observaties, nieuws, concepten, alles schrijf ik op in een notitieboekje. Het is leuk om terug te bladeren, en het zorgt ervoor dat ik niks vergeet. Maar als ik een boekje volgeschreven heb en aan een nieuwe begonnen ben heb ik de oude nooit meer bij me en kan ik dus nooit meer iets opzoeken.

Mod Notebooks

En dat is natuurlijk zonde, vonden ook de bedenkers van Mod Notebooks. Zij bedachten een manier waardoor je die oude notitieboekjes toch in kunt kijken. Ze lanceerden een Kickstarter campagne maar stopten die omdat ze net een ander concept wilden uitvoeren. Maar nu is de Mod Notebook toch verkrijgbaar.

Scannen

Het idee is simpel maar geniaal. Voor 25 dollar bestel je een notitieboekje die vervolgens thuisbezorgd wordt. Je gebruikt hem net zo lang tot hij vol is. Achter in het Mod notitieboekje vind je een voorbetaalde envelop, waarin je het Mod boekje stopt, en je verzendt hem. Vervolgens wordt het boek ingescanned en online gezet. Met je eigen account kun je nu op de website inloggen en al je oude notitiboekjes bekijken.

Terugsturen of recyclen

Nadat een van je Mod notitieboeken ingescanned is kun je kiezen: hem laten recyclen of hem terug laten sturen om op een boekenplank tentoon te stellen. Er zijn verschillende versies beschikbaar, zoals zonder lijntjes om in te tekenen, horizontale lijnen om op te schrijven en een speciale ‘dot-grid’ versie, voor ontwerpers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.