Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de Travelcard heb je altijd extra stroom bij de hand

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2014, 20:32 CategorieSmartphones

Smartphone’s kunnen tegenwoordig vrijwel alles wat we ons kunnen wensen. Dat is heel handig, omdat je zo maar één apparaat op zak hoeft te dragen om alles te kunnen regelen. Maar dat maakt je wel afhankelijk van je smartphone. En als de batterij leeg is, kun je niks meer. Sommige mensen nemen daarom een ‘dumbphone’ mee, een telefoon zonder speciale features met een lange batterijduur.

Travelcard

Maar het is natuurlijk veel handiger als je je telefoon gewoon overal kunt opladen, waar je ook bent en op elk tijdstip. Omdat mogelijk te maken is het project Travelcard op Kickstarter geïntroduceerd. De Travelcard is een batterij waarmee je je telefoon kunt opladen.

Klein

Het bijzondere is dat de Travelcard net zo groot is als een credit-card of bankpas. Ook is hij niet dik, slechts een paar millimeter. Door dit slanke ontwerp past de Travelcard in je portemonnee en kun je hem dus altijd meenemen, waardoor je hem bij de hand hebt zodra het nodig is.

5 uur extra

De Travelcard heeft een 1300mAh batterij. Dat is genoeg om je telefoon weer op te laden zodat je er 5 uur mee kunt bellen om 4,5 uur mee kunt internetten. De Travelcard heeft verschillende aansluitingen: Lightning voor de iPhone 5 en 5s of Micro-USB voor alle Android telefoons.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.