Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de Tablio kun je op de bank of in bed werken

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2014, 17:32 CategorieHandig

Het nieuwe werken was voor veel mensen een uitkomst. Daardoor verdween de soms lange reistijd en hoeven kinderen niet meer naar de opvang, want vader of moeder is gewoon thuis. Maar thuis is men nog steeds beperkt tot het bureau. Niet alleen omdat daar alle bureauspullen staan zoals nietmachine en printer, maar ook omdat ergens anders werken simpelweg niet kan, omdat in bijvoorbeeld bed of op de bank werken niet werkt.

Tablio

Toch zou dat voor sommige taken wel prima te doen zou zijn, zoals mailtjes typen of lezen. Daarom is er nu op Kickstarter het project Tablio verschenen. Dit is een mini bureau waardoor je toch in bed of op de bank kunt werken, of waar je ook wilt.

Tablio mini desk

Muis

Het Tablio mini bureau lijkt een simpel plankje, maar schijn bedriegt. Aan de zijkanten kun je twee kleinere plankjes uitschuiven. Daarop kun je je muis kwijt, zodat je niet meer van de trackpad van je laptop gebruikt hoeft te maken. Op het andere plankje kun je aantekeningen kwijt, of je telefoon zodat je die altijd bij de hand hebt.

Ventilatie

Belangrijk bij het gebruik van een laptop op je schoot is de ventilatie. Die is er namelijk vaak niet. Daarom zitten er in het Tablio mini bureau ventilatiegaten die toch zorgen voor ventilatie, zodat je laptop koel blijft.

Het Tablio mini bureau is verkrijgbaar via Kickstarter, vanaf $67 dollar. Als je het project steunt voor $10 krijg je een telefoonstandaard.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.