Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de CalypsoTag vind je je koffer razendsnel terug

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2014, 20:25 CategorieHandig

Je zult het beeld vast herkennen. Na een lange vlucht van 8 uur met weinig beenruimte en lawaaierige mede-passagiers wil je niets liever dan naar huis en je bed in duiken. Zodra je geland bent komt dat heel dichtbij, tot je beseft dat je je koffer nog moet ophalen. En dat, dat kost veel tijd en als je zo moe bent ook veel stress.

CalypsoTag

Als oplossing daarvoor is er de CalypsoTag. Veel mensen gebruiken al een band of kaartje om hun koffer te kunnen onderscheiden van die van anderen, maar waarom laten we de moderne technologie niet een handje helpen?

CalypsoTag koffer

Berichtje

De CalypsoTag is namelijk niet zomaar een ding om je koffer makkelijker mee te kunnen herkennen. In de CalypsoTag zit een hoop technologie, waardoor je een bericht krijgt wanneer je CalypsoTag en dus je koffer in de buurt komt. Zo hoef je niet te wachten en te speuren naar je koffer, maar je krijgt gewoon een berichtje wanneer je je klaar moet maken om je koffer van de band te halen.

Bluetooth

De CalypsoTag werkt via Bluetooth 4.0. Open de app, zet Bluetooth aan en je wordt gewaarschuwd zodra je koffer in de buurt is. CalypsoTag werkt via Bluetooth Low Energy, waardoor het gebruik amper effect zal hebben op je batterij. Bovendien is Bluetooth 4.0 erg precies.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.