Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

iPin: een kleine laser voor in je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 19:56 CategorieHandig

Eerder schreef ik over de Smart Dot waarmee je je iPhone omtovert tot laser zodat je tijdens het geven van een presentatie niet telkens naar voren hoeft te lopen om iets aan te wijzen. Het apparaatje was klein, maar niet klein genoeg om altijd aan je telefoon te blijven zitten.

iPin

De iPin, een nieuwe gadget voor in je telefoon, is echter wel klein genoeg om te blijven zitten. De iPin is zelfs zo klein dat hij anderen nauwelijks zal opvallen, hij steekt namelijk maar iets uit boven de koptelefoon aansluiting van je telefoon, waarin je de iPin aansluit.

Weinig batterij

Ondanks zijn grootte is de iPin laser toch erg krachtig. De laser produceert namelijk licht met een sterkte van 635nm, genoeg om in een kamer met veel zonlicht de laser toch goed te kunnen zien. De laser heeft geen batterij, maar maakt gebruik van stroom via je telefoon. Volgens de makers kost dit nauwelijks extra batterij, namelijk net zo veel als het afspelen van een liedje op je telefoon.

Bellen

Je kunt de iPin altijd laten zitten omdat hij zo klein is. Tijdens het bellen kan dat wel eens voor problemen zorgen, omdat je telefoon kan denken dat er een koptelefoon aangesloten is. Daarom hebben de makers van de iPin de iPin zo gemaakt dat je het apparaatje 90 graden kunt draaien waarna je zorgeloos kunt bellen.

De iPin is verkrijgbaar voor zowel de iPhone als verschillende Android telefoons.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.