Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Feddz Electric Bike: elektrische motor met extra bagageruimte

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2014, 19:29 CategorieHandig

De naam van deze gadget is misschien een beetje misleidend: Feddz Electric Bike. Je zult misschien denken dat het een elektrische fiets is, door het woord bike. Maar dat is niet zo. De Feddz Electric Bike is namelijk een elektrische motor.

Feddz Electric Bike

Dat zie je nog niet heel vaak tegenwoordig, elektrische motors zoals de Feddz Electric Bike. En dat is eigenlijk jammer. Want doordat de motor elektrisch is kun je veel sneller optrekken wat het rij-plezier vergroot. Maar er zitten nog andere voordelen aan een elektrische motor.

Feddz Electric Bike bagage

Bagageruimte

Zo is er geen grote benzinetank meer nodig, waardoor er veel meer ruimte over is voor andere zaken. Die ruimte hebben de makers van de Feddz Electric Bike gebruikt als bagageruimte. Dat is natuurlijk een groot nadeel van motors: je hebt weinig ruimte om bagage mee te nemen. Dat probleem heb je met de Feddz Electric Bike dus niet.

110 kilometer

Bovendien is de motor door de ontbrekende tank en benzine veel lichter. Hierdoor is het actieradius ook groot: zo’n 70 tot 110 kilomter. Opladen duurt ook niet lang, binnen een uurtje is de batterij volledig opgeladen en kun je de weg weer op.

Ook speciaal aan de Feddz Electric Bike is dat er een USB-aansluiting in het frame zit. Zo kun je je telefoon tijdens het rijden opladen, handig als je deze bijvoorbeeld voor navigatie gebruikt en niet met een lege batterij op de plek van bestemming wilt aankomen.

  • Delen:

Reacties

  1. Clay
    20 november, 2016 om 21:04

    Wat kost deze feddz bike in aankoop want dat lees ik nergens

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.