Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Een opgeruimd bureau met SlatePro

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2014, 21:16 CategorieDesign

Is je bureau altijd een grote bende? Geen zorgen, je bent niet de enige. Ikzelf heb er ook last van, en vrijwel overal waar ik kom zie ik het. Volgens Nathan Mummert ligt dit helemaal niet aan jou en mij. Hij bedacht een oplossing: de SlatePro.

Eerder lanceerde hij via Kickstarter al de Slate Air Desk, waardoor je bijvoorbeeld in bed of op de bank kon werken met alle voordelen van een bureau. Nu is hij terug op Kickstarter met de SlatePro.

SlatePro

De SlatePro is een bureau. Het speciale is echter dat hij al voor je ingedeeld is. “You don’t have to organize your SlatePro, it was designed to organize you.” Dat doet de SlatePro met speciale plekken met elk hun eigen functie. Zo is er een stuk uit het bureau gesneden om je kop koffie neer te zetten, en is er een pennenvak aanwezig.

Ventilatie

Bij het maken van de SlatePro is niet alleen gedacht aan organiseren, maar ook aan andere dingen, zoals het verbeteren van de prestaties van je computer. Als een computer warm wordt door slechte ventilatie gaat hij minder presteren, iets wat vooral voorkomt bij laptops. Daarom zitten er grote gaten in het bureau die zorgen voor toevoer van extra, koele lucht.

Oplaadkabels

In de SlatePro zul je wel meer gaten vinden. Deze zijn er ook voor het organiseren van oplaadkabels. Zo kun je je telefoons, laptops en tablets opladen zonder dat het een kabel-spaghetti wordt op je bureau.

De SlatePro is nog vier dagen verkrijgbaar via Kickstarter, daarna zul je moeten wachten tot MacWorld, waar de SlatePro officieel gelanceerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.