Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Echt overal fietsen met de Rungu Juggernaut Bike

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2014, 17:39 CategorieSport

Nederland is een echt fietsland, en buitenlanders zien een typische Nederlander dan ook alleen maar fietsen. Nederland staat ook bekend om zijn stranden, waar onze oosterburen dan ook graag op af komen. Maar de combinatie van die twee, strand en fietsen, is niet zo gelukkig. Fietsen op het strand gaat nou eenmaal niet lekker, doordat je banden diep wegzakken waardoor trappen zwaar is.

Rungu Juggernaut Bike

Mocht je graag op het strand fietsen, dan is de Rungu Juggernaut Bike een uitkomst. Deze fiets is namelijk de Hummer onder de fietsen, en gedraagt zich uitstekend op elk terrein.

Twee voorwielen

Dat komt omdat – zoals je waarschijnlijk al gezien had – de Rungu Juggernaut Bike twee banden heeft aan de voorkant, waardoor je extra grip hebt en beter kunt sturen in het zachte zand.

Rungu Juggernaut Bike

Versnellingen

Overigens voelt de Rungu Juggernaut Bike zich niet alleen thuis op het strand. Door extra lage versnellingen kun je gemakkelijk een berg oprijden met de Rungu Juggernaut Bike.

Aluminium

Om het gewicht van de extra band te compenseren is de Rungu Juggernaut Bike gemaakt van aluminium, en is gekozen voor hydraulische remmen. Daardoor blijft fietsen op deze fiets ook veilig als je als een gek een heuvel af wilt racen.

Uitbreidbaar

De Rungu Juggernaut Bike is ook uitbreidbaar: zo zijn er speciaal voorgeboorde schroefgaten zodat je gemakkelijk een elektrische motor kunt aansluiten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.