Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Deze iPhone-accessoire maakt je wakker met de geur van bacon

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2014, 17:18 CategorieHumor

Amerikanen zijn helemaal gek van Bacon, hoe het smaakt en hoe het ruikt. Het is dan ook niet vreemd dat een Amerikaanse vleesgigant met een iPhone-accessoire komt speciaal voor diegenen die gek zijn van bacon.

De Wake Up and Smell the Bacon is een accessoire die je koppelt aan je iPhone. Vervolgens zet je de wekker en wordt je op het door jou gewenste tijdstip wakker gemaakt met de heerlijke geur van gebakken spek. Het is echter niet alleen de geur, ook het geluid van het bakken van een lapje spek wordt weergegeven.

Helaas is de Wake Up and Smell the Bacon accessoire voor je iPhone momenteel nog niet te koop. Het bedrijf dat de accessoire ontwikkeld heeft is wel een actie begonnen waarmee je er een kunt winnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.