Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De Miracle Machine maakt wijn van water

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2014, 14:56 CategorieOpvallend

Van water wijn maken.. dat klinkt als iets dat uit de bijbel komt, maar je kunt het met behulp van wat techniek ook zelf. Dat is althans wat de Miracle Machine belooft.

De Miracle Machine is een apparaat dat middels sensoren, transducers, warmte-elementen en pompen de perfecte fles wijn kan maken. Dat is althans wat de makers beloven. Dat je alleen water nodig hebt is echter niet helemaal waar. Naast water heb je namelijk ook geconcentreerd druivensap, gist en een speciaal poeder nodig.

Met deze ingrediënten, welke je een paar euro kosten, kun je volgens de makers van de Miracle Machine een 20 dollar kostende fles wijn maken. Middels een app voor je smartphone kies je de soort wijn die je wilt maken, vervolgens voeg je de aangegeven ingrediënten toe en laat je het apparaat drie dagen zijn werk doen.

Als de wijn klaar is krijg je een bericht op je smartphone en kun je de glazen uit de kast halen. Of het allemaal ook smaakt als een goede fles wijn moeten we maar aannemen van de makers. Binnenkort wordt er een Kickstarter-project gelanceerd en niet veel later moet de Miracle Machine voor een prijs van zo’n 500 dollar te koop zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.