Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

BatteryBox is een externe batterij voor je Macbook

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2014, 20:23 CategorieComputers

Extra batterijen voor smartphones heb je hier al genoeg voorbij zien komen, maar voor laptops nog niet waarschijnlijk. Terwijl dat eigenlijk niet zo’n gek idee is, om een externe batterij voor laptops maken. Zo wordt je nog vrijer en kun je écht overal werken. Maar die externe batterijen bestonden dus nog niet.

BatteryBox

Daar komt nu verandering in. Sinds kort is de BatteryBox namelijk op de markt, een externe batterij voor je Macbook Air of Macbook Pro. De makers beschouwen de opladers van een laptop als een ketting, die je gegijzeld houdt aan een vaste plek. Met de BatteryBox is dat voorbij, beloven ze.

12 uur extra

De BatteryBox is een grote batterij van 12.000mAh. Er zit een Magsafe 2 adapter aan, waardoor je hem aan kunt sluiten om de nieuwste Macbooks op te laden. Dat kan hij overigens ontzettend goed, want met zijn capaciteit kan hij een Macbook Air volledig opladen zodat je hem 12 uur langer kunt gebruiken, en een Macbook Pro kun je 6 uur langer gebruiken.

Telefoon

De BatteryBox is niet alleen voor je Macbook geschikt. Er zit ook een USB-poort op. Daardoor kun je je smartphone aansluiten met een standaad USB-kabeltje. Zo heb je dus altijd extra stroom voor je laptop en smartphone mee. Dankzij de grote capaciteit kan de BatteryBox 8 keer een iPhone opladen voor de BatteryBox leeg is.

 • Delen:

Reacties

 1. Manueel therapeut alphen aan den rijn
  29 februari, 2020 om 7:22

  Stabilization and rehabilitative work outs are often required in order to assist a recuperating patient
  to keep the consequences of the successful chiropractic manipulation or adjustment
  and related soft tissue therapy. There are a number of variables that
  can cause lower back pain including stress, sedentary lifestyles, obesity, poor
  posture, internal disease and osteoporosis. 2: Chiropractic Improves Sleep Quality – Chiropractic patients often enjoy improved
  standard of living, including sleep quality.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.