Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Altijd sleutels, passen en contant geld bij de hand met JACKEY

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2014, 20:08 CategorieOverig

Heb je het helemaal gehad met rommelige broekzakken of een handtas waarin je niets kunt vinden? Michael Rayss heeft een oplossing. Hij begon onlangs een Kickstarter project voor zijn uitvinding JACKEY, waarmee hij hoopt genoeg geld op te halen om zijn ‘Wallet and Key-organizer’ in productie te laten gaan.

JACKEY

De JACKEY heeft meerdere functies. Zo kun je er contant geld en passen insteken, zoals een bankpas, credit card of OV-chipkaart. De JACKEY is elastisch waardoor je er zoveel passen in kunt steken als je zelf wilt, zonder dat er ruimtetekort is.

RFID blokkeren

JACKEY is gemaakt van een speciaal soort aluminium. Hierdoor worden RFID signalen geblokkeerd. RFID is een techniek om draadloos gegevens te kunnen verzenden, en zou in theorie dus inbreuk kunnen doen op je privacy. Door het speciale aluminium worden de signalen echter geblokkeerd en hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Sleutels

Naast passen en geld kun je in de JACKEY ook tot vier sleutels kwijt. In elke hoek past er eentje. Na het bevestigen kun je de sleutels gewoon gebruiken zonder ze eruit te halen. Door een speciale coating van het metaal van de JACKEY is hij krasbestendig en blijft hij mooi.

JACKEY is verkrijgbaar in zowel een versie zonder sleutel organizer en een versie met sleutel organizer, en in verschillende kleuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.