Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Verspreid leven met Shotgun Flower Shells

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2014, 17:20 CategorieHumor

Toen de het Amerikaanse leger in Vietnam tegen de communisten vocht, waren er veel protesten tegen deze oorlog. Een van deze protesten werd gehouden door massaal bloemen te plaatsen in de loop van geweren van Amerikaanse soldaten in Amerika.

Shotgun Flower Shells

Tegenwoordig kun je ongeveer hetzelfde doen met Shotgun Flower Shells. Dit is munitie voor een shotgun, maar in plaats van kogels of hagel afschieten, komen en zaadjes voor bloemen uit je geweer. Je zou dus kunnen zeggen dat de Shotgun Flower Shells geen leven neemt, maar het verspreidt.

Bloemen

Er zijn verschillende versies van de Shotgun Flower Shells verkrijgbaar. Zo kun je kleur brengen in het landschap door onder andere zonnebloemen, klaprozen, lavendel en nog meer te schieten.

Shotgun

De Shotgun Flower Shells zijn niet zoals je wellicht denkt kunst met een verhaal, je kunt ze echt gebruiken in een shotgun. Je laadt ze net als andere munitie en schiet het af. Je kunt er natuurlijk niemand mee vermoorden, maar je moet er nog steeds mee uitkijken: het blijft gevaarlijk speelgoed, maar wel interessant.

De prijs van de Shotgun Flower Shells is nog niet bekend, en het is de vraag of ze in Nederland verkocht zullen worden: shotguns zijn in Nederland en België verboden zonder vergunning.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.